معایب یادگیری زبان در بزرگسالی

یادگیری زبان در هر موقعیتی مناسب است و نباید به این فکر کرد که دیر شده است. به طور کلی یادگیری زبان دوم ذهن را گسترده تر می کند و همچنین موقعیت خوبی را برای شما به ارمغان می آورد. شاید در کودکی بهتر با یادگیری ارتباط برقرار کنید و سریع تر یاد بگیرید، اما در بزرگسالی هم می توان بهترین نتیجه را دریافت کرد و مزایای زیادی دارد. در ادامه با چند نمونه معایب آن آشنا می شویم و به نحوه ی مقابله با آن ها هم اشاره می کنیم.

 

معایب یادگیری زبان در بزرگسالی

 

 

در بزرگسالی دستور زبان در مغز شما شکل نخواهد گرفت

بزرگسالان در حین یادگیری زبان دستور زبان را با زبان مادری خود مقایسه می کنند و برای یادگیری ساختار جدید مقاومت می کنند. در حالی که کودکان در یادگیری گرامر مشکلی ندارند و آن را به سادگی یاد می گیرند.
بزرگسالان می توانند این مشکل را با تمرین های پی در پی بر طرف کنند. همچنین می توانند با قوانین دستور زبانی که از قبل می شناسند و درک می کنند به عنوان یک نقطه پرش برای یادگیری دستور زبان جدید استفاده کنند.

 

یادگیری زبان در بزرگسالی

 

 

فراگیری واژگان نیاز به تمرین بسیار دارد

وقتی با کلمه ی جدیدی روبرو می شوید، علاوه بر یادگیری آن باید سعی کنید که آن را حفظ شوید. کودکان و نوجوانان به راحتی با قرار گرفتن در محیط، کلمات جدید را با تکرار بخاطر می سپارند.
یکی از مزایای بزرگسالی این است که کلماتی که مورد علاقه تان هستند را می توانید به راحتی با تمرکز آن ها را یاد بگیرید و معنای دقیق آن را درک کنید.

مقاله پیشنهادی:  تاثیر شبکه های اجتماعی بر یادگیری زبان انگلیسی

 

تمرین واژگان برای یادگیری زبان انگلیسی

 

 

از دست دادن لهجه زبان مادریتان

کودکان در یادگیری لهجه و گویش زبان جدید نسبت به بزرگسالان بهتر هستند. چرا که بزرگسالان در حین یادگیری یک گویش جدید کمی دچار تغییر در تولید آوا می شوند. اما اگر در کودکی با زبان مورد نظر خود ارتباط برقرار کرده باشید، در بزرگسالی هم به راحتی آن را می آموزید. از دیکشنری های صوتی برای تقویت تلفظ خود استفاده کنید و یا به کمک معلم خصوصی بر روی گویش خود کار کنید.

 

لهجه و گویش مادری

 

 

فراهم نمودن زمان مناسب برای یادگیری زبان مورد نظر

هدف و انگیزه در هر کاری، باعث می شود زودتر به نتیجه برسیم. در واقع باید به گونه ای هدف گذاری کنیم که نه دست نیافتنی باشد و نه آنقدر آسان باشد که برایش تلاشی نکنیم. به طور کلی باید بدانید که در روز چقدر وقت بگذارید تا بهتر و راحت تر به این زبان صحبت کنید. خواندن متون انگلیسی، صحبت کردن با انگلیسی زبان ها، مکالمه با افراد مسلط، خواندن کتاب های زبان، تماشای فیلم و موسیقی هایی با زبان انگلیسی همه و همه می توانند در تقویت زبان نقش داشته باشند. اما زمانی نتیجه می دهند که زبان آموز برای یادگیری هدف و انگیزه داشته باشد.

برای بالا بردن تسلط باید هر روز تمرین و تکرار داشته باشید و روزانه انگلیسی صحبت کنید. در هر زمان کلمات و اصطلاحاتی را که یاد گرفته اید بیان کنید و از تلفظ اشتباه و مواردی از این قبیل نترسید. هر چه بیشتر صحبت کنید، تلفظ ها هم برایتان راحت تر می شوند. در ادامه با برخی روش ها آشنا می شویم:
۱)هر روز تمرین کنید.
۲)هدفمند پیش بروید.
۳)مکالمه داشته باشید. (با انگلیسی زبان ها و یا هم کلاسی هایتان)

مقاله پیشنهادی:  دلایل رد شدن ویزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo got

شعب گات

  • گات کاشانی (مرکزی)
  • گات جنت آباد
  • گات پونک
  • گات جردن
  • گات ولیعصر
  • گات رسالت
  • گات گرگان (گلستان)
  • شعبه آنلاین گات

جدیدترین مقالات

سبد خرید