فهرست مطالب
اپلیکیشن های آموزش زبان امروزه به یکی از مهمترین ابزارهای فراگیری زبان خارجه تبدیل شده اند. هر چند استفاده از این اپلیکیشن ها نمی تواند زبان آموزی در یک سطح پیشرفته را تضمین کند با این حال اگر در کنار کلاس های حضوری بکار روند، نتایج مطلوبی به دنبال خواهند داشت.
این مقاله با هدف معرفی بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان و خصوصیات آن ها تنظیم شده است. اگر به فراگیری زبان علاقمند هستید پیشنهاد می کنیم ما را با ادامه این مقاله همراهی نمایید. قطعا پس از اتمام این مقاله نظر متفاوتی در خصوص یادگیری زبان و روش های آن خواهید داشت.
اپلیکیشن sentence master pro
اگر به یادگیری زبان انگلیسی با استفاده از یک شیوه بازی محور و یا همان گیم فیکیشن علاقه دارید، ما به شما اپلیکیشن sentence master pro را پیشنهاد می دهیم. مهمترین ویژگی آموزشی این اپلیکیشن، وادار نمودن کاربر به جمله سازی و به چالش کشاندن او جهت خلق جملات مفهومی و استفاده از کلمات بهم ریخته است.
نظم و انسجام بخشیدن به جملات و نحوه چینش کلمات در کنار یکدیگر در یک زمان معین باعث می شود کاربر سرعت عمل خود را افزایش داده و به اهمیت سرعت مکالمه در زبان انگلیسی پی ببرد. بازی محور بودن این شیوه آموزشی سبب شده است اپلیکیشن sentence master pro به یک برنامه محبوب در میان نوجوانان مبدل گردد.
اپلیکیشن Doulingo
اگر بخواهیم استثنایی ترین اپلیکیشن موجود در زمینه آموزش زبان را معرفی کنیم قطعا این گزینه، اپلیکیشن Doulingo خواهد بود که با هدف آموزش زبان انگلیسی به افراد مبتدی و نو آموز طراحی شده و عملکرد خود را به افزایش سرعت زبان آموزی روزانه در عرض 20 دقیقه متمرکز ساخته است.
تمرینات این اپ به صورت روزانه و حول 7 لغت جدید و امکان ساخت جمله بوده و آموزش تدریجی را مهمترین شیوه آموزشی خود می داند. دانش آموز با کمترین درک خود از زبان وارد این اپلیکیشن شده و پس از مدتی بدون تحمل مصائب خاص به درجات مطلوبی از زبان آموزی می رسد.
اپلیکیشن Busuu
این اپلیکیشن نیز همانند مورد اخیر برای گوشی های اندروید و اپل طراحی شده است ولی باید حق اشتراک خود را برای استفاده از این برنامه به صورت ماهانه پرداخت کنید. این برنامه نیز با هدف آموزش زبان انگلیسی و یازده زبان دیگر به افراد مبتدی طراحی شده است و جمعیتی در حدود یک صد میلیون نفر در سطح جهان از آن استفاده می کنند.
مهارت های مورد توجه این اپلیکیشن عبارتند از: مکالمه، ریدینگ و مهارت نوشتن بدون غلط املایی که در تمامی دوره ها مورد توجه قرار می گیرد. تیم طراحی این اپلیکیشن همواره در حال بررسی و سنجش فاکتورهای یادگیری کاربران و ارتقای سطح کیفیت سیستم و زبان آموزی استفاده کنندگان هستند.
اپلیکیشن Word games
ورد گیمز یا بازی با کلمات! قطعا شما نیز به سیستم مفرح و لذت بخش این برنامه پی برده اید. مهمترین هدف این اپلیکیشن فراهم نمودن شرایط مناسبی برای کاربر جهت استفاده از کلمات بهم ریخته و نظم و انسجام بخشیدن به آن هاست. کاربر به مرور زمان سطح زبان آموزی خود را ارتقا داده و در این مدت به یک دیدگاه اصولی از کلمات مورد نظر و شیوه جمله سازی پایه تا مفهومی دست پیدا می کند.
کار با این اپلیکیشن همچون زبان آموزی با فلش کارت های فیزیکی است اما با توجه به پیشرفته بودن سطح این برنامه و امکان جمله سازی بیشتر در فضایی گسترده تر و تحت نظر بهترین تیم های طراحی اپ در سراسر جهان، می توان گفت قطعا با تاثیرات مطلوب تری نیز مواجه خواهیم بود.
اپلیکیشن Memrise
این اپلیکیشن امکان نصب بر روی سیستم های اندروید، آیفون و آی پد را دارد. یکی از مهمترین ویژگی های این برنامه امکان استفاده از آن بدون اتصال به اینترنت است. این برنامه با استفاده از آموزش کلمات بدیع در زبان انگلیسی سعی دارد از زبان آموزان، سخنوران ماهری بسازد و می توان گفت تا این لحظه به درصد بسیار بالایی از موفقیت در این زمینه دست یافته است.
سیستم تکرار و تنوع مهمترین مسیر راهبردی در اجرای اهداف این اپلیکیشن بوده و برای زمان و اهمیت آن در یادگیری زبان ارزش ویژه ای قائل است. شاید پس از مطالعه این مطلب کوتاه در خصوص اپلیکیشن Memrise تصور کنید با یک برنامه سخت و دشوار رو به رو هستید اما لازم است بدانید که بهره گیری از روش های خلاقانه و کاملا آسان مهمترین شیوه آموزشی در این اپلیکیشن است.
اپلیکیشن Babble
این برنامه با هدف ارتقای قدرت مکالمه به زبان انگلیسی طراحی شده است و اهداف دیگر همچون ریدینگ و یا نوشتن را دنبال نمی کند. اهمیت گرامر نیز در مکالمه مشخص شده و به صورت قواعد دستور زبان نخواهد بود. حذف قواعد دستور زبان به صورت موردی و تشریح آن ها در قالب مکالمه باعث شده است این اپلیکیشن به یک برنامه محبوب در میان زبان آموزان تبدیل گردد.
کاربر در صورت استفاده از این اپلیکیشن قادر خواهد بود به راحتی وارد محاورات روزمره زبان انگلیسی شده و به راحتی در گفتگوها شرکت کند. این اپلیکیشن در حال ارتقای سطح سیستم خود به 14 زبان مهم و کاربردی در سطح جهان است.
اپلیکیشن Rosetta stone
این اپ با اپلیکیشن های اخیر یک تفاوت اساسی دارد و آن این مورد است که با هدف زبان آموزی به افراد و به خصوص کودکانی طراحی شده است که هیچ گونه درک اولیه ای در خصوص زبان انگلیسی ندارند. کاربر در کنار زبان آموزی با استفاده از این اپلیکیشن به استفاده از یک پلتفرم استاد محور نیز می پردازد و می تواند اساتید مورد نظر را با توجه به سلیقه شخصی خود انتخاب کند.
اگر دوست دارید زبان را در قالب فیلم های زبان اصلی یاد بگیرید، اپلیکیشن Rosetta stone بهترین موقعیت ممکن است. یادگیری زبان انگلیسی از این طریق به کاربر امکان تلفظ واژگان به صورت عامیانه و کاربردی را می دهد.
اپلیکیشن Learn English
برخلاف اکثر اپلیکیشن های معرفی شده در این مقاله، اپلیکیشن Learn English با هدف ارتقای زبان در زمینه گرامر و قواعد دستور زبان طراحی شده است. امروزه از این اپلیکیشن به عنوان یک برنامه تکمیلی در کنار اپلیکیشن های دیگر استفاده می شود.
این برنامه تمامی قواعد دستور زبان انگلیسی را در 12موضوع تکمیلی و در قالب 20 فعالیت درسی طراحی نموده است و در یک برنامه تعاملی و در راستای تقویت و بهینه سازی روند یادگیری زبان آموز فعالیت می کند.
شما با استفاده از هر یک از این برنامه های کاربردی در کنار بهره مندی از کلاس های آموزش زبان حضوری و یا شرکت در دوره های غیر حضوری زبان انگلیسی این امکان را خواهید داشت تا در مدت زمان بسیار کمی به سطح قابل قبولی از تسلط به زبان انگلیسی دست یابید. در صورتی که مایلید تا در کلاس های حضوری و یا دورهای غیر حضوری آموزشگاه زبان گات شرکت کنید تنها کافی است تا با شماره های موجود بر روی سایت این مجموعه تماس حاصل فرموده و از کارشناسان این مرکز مشاوره های لازم را دریافت نمایید.
6 نظر در “معرفی بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان”
اپلیکیشن drops یکی از بهترین هاست اما تواین مطلب ننوشتین، البته این اپ روی گسترش لغت تمرکز کرده و لغت یاد میده اما خیلی اپ خوبیه مرتب تکرار میکنه لغات رو و نا خودآگاه اون لغت رو یاد میگیری، کاش اپ هایی که تمرکزشون روی مهارت های مختلف هست رو هم جدا سازی کنید، به نظرم اینجوری خیلی کارآمد تر میشن
سلاام ممنون از اینکه تجربه خودرا در اختیار ا قرار دادید
من با چندتا از این اپلیکیشن ها کار کردم به نظر من از همه بهتر اپ دولینگو هستش چون هم تلفظ بهت یاد میده هم لغت و هم جمله سازی، روی املای کلمات هم کار میکنه انقد تکرار داره که کاملا همه لغات رو یاد میگیری بقیه اپ ها به این کاملی نیستن و هرکودومشون روی یه چیزی بیشتر کار میکنن مثلا اپ ممرایز بیشتر روی لغت تاکید داره و لغت یاد میده اما دولینگو در کنار لغت جمله سازی هم یاد میده و این به نظرم نکته خیلی خیلی خوبیه
سلام و درود از اینکه تجربه خود را دراختیار ما قراردادید ممنونم
من با اپلیکیشن دولینگو کار کردم خیلی اپلیکیشن خوبیه، کار باهاشم خیلی راحته هر روز می تونین حدود 20 دقیقه باهاش تمرین کنید و زبان یادبگیرین، بیشتر زبان های دنیا رو هم داره و آموزش میده اما بدیش اینه که زبان فارسی نداره و باید واسه یادگرفتن زبان یه زبان دیگه رو به عنوان زبان مادری انتخاب کنی، من زبان ترکی رو انتخاب کردم و دارم با اون زبان انگلیسی رو یاد میگیرم، دومین عیبشم اینه که تو 24 ساعت فقط میتونی 20 دقیقه ازش استفاده کنی، اما به نظر من ارزش داره چون هم راحت توش لغت یاد میگیری هم جمله سازی و خوبیش اینه که انقدر کلمه ها تکرار میشه که تو ذهنت میمونه و سخت از یادت میره
سلام ودرود ممنون از اینکه نجربیات خود را در اختیار ما قرار گذاشته اید