تاثیر گیمیفیکیشن در یادگیری زبان انگلیسی


گیمیفیکیشن به معنای استفاده از طراحی بازی ها در محتوا هایی غیر مرتبط همراه با بازی کردن برای بالا رفتن رقابت و انگیزه در افراد.
گیمیفیکیشن تاثیر زیادی نیز در یادگیری زبان انگلیسی دارد. و می توان گفت یکی از بهترین روش ایجاد انگیزه برای فرد در نه تنها در یادگیری زبان بلکه در بازار یابی خرید و فروش و غیره است. و تا کنون شرکت هایی زیادی هستند برای آماده سازی گیمیفیکیشن.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گیمیفیکیشن چیست؟

گیمیفیکیشن (بازی سازی) هنری است که مکانیزم بازی به صورت پیش فرض طراحی نشده. یکی از زیر مجموعه های این بازی سازی طراحی تغییر رفتار است که بیشتر در محیط کاری توجه بیشتری دارد.
اما به دلیل تاریخچه این بازی در ایران توجه خاصی به آن نکرده اند. اما شما می توانید گیمیفیکیشن را به صورت جداگانه کار و مطالعه کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گیمیفیکیشن در آموزش

گیمیفیکیشن در آموزش یک موضوع بسیار مهمس است و مخاطب خاص دارد زیرا، انگیزه ای بیشتر در فرد برای یادگیری به وجود می آید و از آموزش لذت می برد.
به دلیل سبک زندگی در نسل های آینده ضروری است. زیرا نسل جدید بین 5 الی 25 سن دارند.
اکنون دهه های هشتاد و نود در دانشگاه ها و یا مدارس مشغول به تحصیل هستند و با گوشی، کامپیوتر و غیره سر و کار دارند اما در نسل های گذشته این طور نبوده و باعث تعجب آنهاست.
کابرد گیمیفیکیشن در آموزش:
1.آموزش در مدارس
2.آموزش الکترونیک
3.آموزش مجازی
4.آموزش امداد رسانی
5.آموزش ریاضی

مقاله پیشنهادی:  ۹ گام برای تمرین رایتینگ آزمون تافل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آیا می شود گیمیفیکیشن را در کلاس درس پیاده کرد؟

گیمیفیکیشن یک راهکار عالی در آموزش است که باعث افزایش انگیزه در دانشآموزان می شود. هدف این بازی سازی این است که دانش آموزانان را تا حدودی بتواند به هدفشان نزدیک کند. پیاده کردن گیمیفیکیشن در کلاس و یا مدارس باعث انگیزه و لذت بردن دانش آموزان در درس می شود. تنها باید به این توجه داشت که چه قدر باید انرژی برای تدریس گذاشت تا دانش آموزان برای یادگیری آن مشتاق هستند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

از بازی مرتبط با آموزش استفاده کنید

بی گمان می دانیم که بازی های آموزشی نقش به سزایی در یادگیری زبان آموزان دارند. زیرا اگر وقت کلاس را بیشتر صرف بازی در حال آموزش بگذاریم زبان آموزان خیلی بهتر یاد می گیرند.

 

 

 


در محیط کلاس می توان از بازی هایی مانند:
• مسابقه ی تخته سیاه: این بازی برای یادگیری بهتر لغات نگلیسی است. که حداقل با 6 زبان آموز انجام می شود. که این بازی برای صحیح شدن لغات در دستور زبان است. که برای تمام سنین مناسب است. نحوه ی بازی این گونه است که تخته را به دو قسمت تقسیم کنید و عنوان را در بالای تخته بنویسید و از زبان آموزان بخواهید با توجه به عنوان لغاتی مرتبط با آن بنویسند با توجه به لغات درست هر گروه یک امتیاز به آن تعلق می گیرد.

مقاله پیشنهادی:  آموزش زبان آلمانی در آموزشگاه زبان گات

 

 

• دوحقیقت و یک دروغ: این بازی برای بهتر شدن مهارت صحبت کردن است . مناسب برای تمام سنین اما برای بزرگسالان مناسب تر است. نحوه بازی این گونه است که انتقاد در مورد خودتان یک دروغ و یکی درست. و سپس به زبان آموز اجازه بدهید تا از شما سوال بپرسن در رابطه با همان انتقاد ها تا متوجه بشوند که کدام دروغ و کدام حقیقت دارد.اگر درست جواب بدهند برنده می شوند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• چیدمان کلمات: این بازی بیشتر مناسب زبان آموز کم سن (کودک و نوجوان ) است.که برای تمرکز زبان آموز مناسب است. یک کلمه را روی تخته نوشته و بعد برای هر کدام از حروف آن روی تخته خط بکشید، و از بقیه زبان آموزان بخواهید تا حرفی پیشنهاد بدهند اگر حروف پینهادی آن ها جزو حروف تشکیل دهنده ی آن لغت بود در خط تیره نوشته در غیر این صورت در طرف دیگری آن را قرار دهد، این مراحل را انجام دهید تا در آخر لغت نوشته شود.

 

 

• بازی با کلمات: این بازی مناسب برای تشویق زبان آموزان به کار گروهی است. مناسب برای تمام سنین است. همچنین کمک به نوشتن، خواندن، تمرین های گرامری و ساختار زمانی می کند. یکی از خصوصیت این بازی این است که مهارت نوشتن و همچنین تمرکز در تمرین های گرامری است. نحوه بازی این گونه است که حداقل 3 یا 5 جمله بنویسید جملات را برش داده تا به چند لغت تبدیل شوند.هر جمله را در یک کلاه قرار دهید. هر گروه باید لغات خود را در کنار هم قرار دهند تا جملات را کامل کنند و اولین تیمی که کامل کند برنده است.

مقاله پیشنهادی:  کلاس خصوصی آنلاین زبان ترکی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فایده گیمیفیکیشن در آموزش

افزایش ارتباط بین زبان آموزو محتوای آموزش: گیمیفیکیشن به تقویت پیشرفت و رسیدن به هدف کمک می کند. زمانی که زبان آموز به نوع یادگیرینگاهی مثبت دارد و می دانند با فعالیت کردن در کلاس پاداش می گیرند پس زبان آموز در کلاس فعال می باشد.

 

یادگیری بهتر و به خاطر سپردن اطلاعات: هدف همه ی زبان آموزان یکی است یعنی همان یادگیری و به خاطر سپردن اطلاعات توسط معلمان. نکته مهم این است که زبان آموزان هر زمانی که بخواهند بتوانند به یاد گرفته هایشان استفاده کنند.

 

 

افزایش سرگرمی در حال آموزش: گیمیفیکیشن ارزش آموزشی را در آموزش های مجازی بیشتر می کند بلکه سرگرم کننده بوده و هیجان خاصی در بر دارد.همچنین به شیوه ی آموزشی نیز کمک به سزایی می کند.

 

بهبود تجریه در یادگیری برا ی تمام سنین:گیمیفیکیشن تجربه در یادگیری را تاثیر گذارتر می کند.عنوان هایی که جذاب و خواندنی نیستن با گیمیفیکیشن جذابیت خاصی برای مخاطب دارد. گیمیفیکیشن را می توان با آموزش مجازی ترکیب کرد طوری که زبان آموز متوجه آن نشود که این اطلاعات ویژه و جدید را می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo got

شعب گات

  • گات کاشانی (مرکزی)
  • گات جنت آباد
  • گات پونک
  • گات جردن
  • گات ولیعصر
  • گات رسالت
  • گات گرگان (گلستان)
  • شعبه آنلاین گات

جدیدترین مقالات

سبد خرید