خانواده ها همواره فرزندان خود را تشویق می کنند تا به غیر از زبان مادری، یک زبان دوم را فرا گیرند تا بتوانند به آن صحبت کرده و از آن استفاده کنند. به همین دلیل، خانواده ها فرزندان خود را در کلاس های آموزش زبان ثبت نام می کنند تا به این هدف دست پیدا کنند. اما نکته بسیار مهم آن است که چه سنی برای یادگیری زبان دوم مناسب است و باید کودکان از چه سنی به کلاس های زبان رفته تا یک زبان دیگر به جز زبان مادری را با سادگی بیشتری یاد گیرند.
در این مطلب قصد داریم تا به این پرسش پاسخ داده و از نظر علمی بررسی کنیم که چه زمانی بهترین وقت برای یادگیری یک زبان جدید است. از این رو در صورتی که قصد دارید تا برنامه آموزشی برای یادگیری زبان را برای کودک خود داشته باشید تا انتها با ما همراه باشید تا از بهترین سن برای یادگیری زبان مطلع شوید.
طبق بررسی های صورت گرفته و آزمایش های انجام شده، هرچه کودک سریع تر یک زبان دوم را آموزش ببیند، شانس بیشتری برای دستیابی به مهارت کافی در آن زبان خواهد داشت.
طبق آمارها و بررسی های انجام گرفته، کودک قبل از ۷ تا ۸ سالگی می توانند با سرعت بسیار زیادی زبان دوم را فرا گیرند و به هر میزانی که در این دوره به یادگیری زبان دوم توجه شود، کودک می تواند به مهارت بهتری در تکلم و لهجه در زبان دوم دست پیدا کند.
هرچه سن بالاتر رود، یعنی زمانی که کودک ۱۰ ساله می شود، یادگیری زبان دوم سخت تر شده و باعث می شود تا کودک نتواند درست مثل افراد نیتیو به زبان دوم صحبت کند و گاهی شاهد تلفیق لهجه زبان مادری و زبان دوم خواهیم بود.
نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشت این است که کودکی که قصد یادگیری زبان دوم را دارد نباید دچار تاخیر در زبان گفتار باشد، بلکه باید در صحبت به زبان مادری در جایگاه نسبتاً خوبی قرار گرفته باشد تا پس از آن برای یادگیری زبان دوم گام های ابتدایی را بتوان برداشت.
اگر کودک از لحاظ مهارت زبان و گفتار در شرایط خوبی باشد، می تواند همزمان با زبان مادری خود یک زبان دیگر را فرا گیرد، یعنی از ابتدای تولد تا سن 7 یا 8 سالگی بهترین زمان برای یادگیری زبان دوم است.
باید به این نکته توجه داشت که در همه سنین می توان آموزش زبان دوم را انجام داد ولی بهترین زمان پیش از ۷ تا ۸ سالگی است. یادگیری یک زبان جدید در این سنی مهارت تکلم و لهجه کودک را به طرز چشمگیری افزایش خواهد داشت و باعث رشد کودک می شود.
یادگیری زبان دوم در سنین پایین فواید و مزایای فوق العاده ای دارد. از مهم ترین مزایا یادگیری زبان دوم در سنین پایین می توان به رشد و افزایش قدرت ذهن کودک اشاره کرد که سبب می شود تا شاهد موفقیت فرد در برنامه های مدرسه و افزایش قدرت حل مسئله در او باشیم. افرادی که به زبان دوم یا سوم مسلط می شوند، می توانند در کسب مشاغل وضعیت بهتری داشته باشند و در ایجاد ارتباطات بین المللی موفق تر از سایرین عمل کنند.
اگر علاقه مند هستید تا کودک خود را از همان سنین ابتدایی در مسیر پیشرفت و موفقیت قرار دهید، می توانید به او یک زبان جدید را آموزش دهید. این کار باعث می شود تا مهارت های کودک به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده و او آرام آرام رشد کند.
آمارها نشان می دهد که کودکانی که در سنین پایین، مهارت زبان آموزی بالایی داشته باشند و به زبان های دیگری به غیر از زبان مادری مسلط شوند، در آینده در شرایط بهتری هم از لحاظ زندگی و هم از نظر کاری قرار می گیرند و به صورت کلی افراد موفق تری هستند.
برای آن که یک کودک بتواند به سرعت زبان جدیدی را فرا گیرد، لازم است تا در وهله اول در شرایط خوبی از لحاظ بهره هوشی قرار داشته باشد. خانواده ها می توانند با انجام تست های مختلفی با کمک مشاور، میزان بهره هوشی کودک خود را تشخیص دهند.
مهارت دیگری که لازم است تا کودک برای یادگیری زبان دوم به آن تسلط پیدا کند، نبود مشکل در گفتار است. اگر کودک شرایطی داشته باشد که حتی به زبان مادری خود نیز نتواند صحبت کند، نمی توان انتظار داشت که در یادگیری زبان دوم به موفقیت دست پیدا کند. برای حل این مشکل در ابتدا باید به کودک کمک شود تا پایه های زبان و گفتار درمانی در ذهن او تقویت شده و سپس فرایند آموزش زبان جدید شروع شود.
یکی از مهم ترین کارهایی که والدین می توانند برای آموزش زبان جدید به کودکان خود انجام دهند، صحبت به زبان جدید در خانه است. این شیوه به کودک کمک می کند تا زبان مادری را از جامعه، تلویزیون و… فراگرفته و زبان دوم را نیز از خانواده خود یاد گیرد. این شیوه یکی از بهترین روش ها برای یادگیری زبان دوم در خانه است.
اگر به هر دلیلی این امکان برای شما فراهم نیست تا به صورت شخصی به کودک خود زبان دوم را آموزش دهید، یکی از بهترین و حرفه ای ترین روش ها استفاده از پکیج های آموزش زبان مرکز زبان گات است. این پکیج های آموزشی به شما این امکان را می دهد تا در منزل بر روی مهارت زبان کودک خود کار کرده و آن را تقویت کنید.
نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشت این است که شما می توانید شخصا آموزش زبان را از طریق پکیج های آموزشی مرکز زبان گات فرا گرفته و سپس مهارت های به دست آمده را در خانه به کودک خود منتقل کنید تا او نیز در کنار شما به زبان دوم مسلط شود.
بسیاری از خانواده ها فکر می کنند که کودک باید پس از زبان مادری به زبان انگلیسی مسلط شود، اما شما می توانید با زبان های دیگری نیز فرایند آموزش زبان دوم را شروع کنید و حتما لازم نیست تا زبان دوم یک کودک انگلیسی باشد. امروزه زبان های دیگری نظیر آلمانی، اسپانیایی، فرانسوی، ژاپنی، عربی و… نیز جایگاه ویژه ای در دنیا دارند و جز زبان های کاربردی به شمار می روند.
آموزش گرامر زبان دانمارکی برای زبانآموزان میتواند چالشبرانگیز باشد، اما با درک اصول پایه و…
اصطلاحات رایج زبان دانمارکی زبان دانمارکی یکی از زبانهای اسکاندیناوی است که در دانمارک، جزایر…
مدت زمان یادگیری زبان کره ای یادگیری زبان کرهای بهخصوص برای کسانی که به…
مدت زمان یادگیری زبان دانمارکی یادگیری زبان دانمارکی، مانند بسیاری از زبانهای دیگر، بسته به…
مدت زمان یادگیری زبان اسپانیایی یادگیری زبان اسپانیایی بهعنوان یکی از زبانهای پرطرفدار جهان، بهویژه…
زبان کرهای، با خط خاص خود و ساختار زبانی منحصر به فرد، یکی از زبانهای…
View Comments
من دخترم رو از سن 9 سالگی گذاشتم کلاس زبان از همونموقع هیچوقت نذاشتم کوتاهی کنه و مرتب میفرستادمش بعد از یه مدت دیگه خودش دوست نداشت بزاره کنار، الان 15 سالشه کاملا انگلیسی بلده و مسلطه، خیلی خیلی علاقه داره به صحبت کردن و مرتب یا فیلم میبینه یا کتاب میخونه، به نظر من همون سن 9 سالگی سن خوبیه چون زودتر بچه سر در گم میشه و شاید اصلا علاقه نشون نده
سلام و درود خدمت شما
ممنون از نظر و پیشنهاد شما
موفق باشید
سلام روز بخیر من سوالی داشتم از حضورتون منظور از سنین پایین چه سنی هست؟ سنی که کودک خواندن و نوشتن رو یاد گرفته باشه یا میشه قبل از 7 سالگی هم اینو شروع کنه؟ دختر من زمانی که مهد کودک میذاشتمش اونجا باهاش زبان کار می کردن، الان که 9 سالشه اسمشو نوشتم واسه کلاس زبان اما اصلا علاقه ای نشون نمیده واسه یادگیری و همش دوست داره فرار کنه از زبان، میتونه دلیلش همون دوران مهد کودک باشه؟ واسه اینکه علاقه مند بشه چیکار کنم؟
سلام و درود کلاسها از 4سال شروع میشه به بالا
بااستفاده از بازی و زبان و فیلم و اهنگ ها میشه که کودکان را علاقه مند کرد