یادگیری زبان انگلیسی در دانشگاه یا آموزشگاه؟

 

 

 

اگر به زبان انگلیسی علاقه مند هستید به احتمال بسیار زیاد با سوال مطرح شده در عنوان این مقاله رو به رو شده اید. پاسخ به این سوال می تواند راهنمای شما در زمینه فراگیری زبان انگلیسی باشد.

بهتر است در این خصوص از تجربیات دیگران بهره مند شوید، با این حال به سختی می توان افرادی را یافت که هر دو مسیر ذکر شده در این مقاله را جهت یادگیری زبان انگلیسی دنبال نموده باشند.

ما در این مقاله تصمیم گرفته ایم با توجه به تجربیات زبان آموزان در آموزشگاه های زبان خارجه و تجربه دانشجویان رشته زبان انگلیسی، یک راه حل کاربردی را به شما ارائه کنیم.

قطعا با توسل به تجربیات دیگران و آگاهی از مزایا و معایب هر یک از روش های ارائه شده می توانید بهترین مسیر ممکن را جهت یادگیری زبان انگلیسی انتخاب کنید.

 

 

 

تدریس زبان انگلیسی در دانشگاه

زبان انگلیسی یکی از رشته های تخصصی در دانشگاه های سراسر کشور است. شما برای ثبت نام در اغلب این دانشگاه ها نیاز به کسب رتبه در کنکور و پذیرش توسط یک دانشگاه پس از انتخاب رشته دارید.

حال که وارد دانشگاه شده اید، شما محکوم به صحبت کردن به زبان انگلیسی هستید. بله! درست است. شما برای یادگیری زبان خارجه به دانشگاه رفته اید، اما متاسفانه تمامی اساتید زبان از همان جلسات اول صرفا به زبان انگلیسی صحبت می کنند و به هیچ وجه اجازه فارسی صحبت کردن را به دانشجویان نمی دهند.

این امر بزرگترین چالشی است که بر سر راه دانشجویان ورودی از مناطق محروم قرار می گیرد. آن ها اصولا به علت کمبود امکانات رشته زبان خارجه را به عنوان تحصیلات دانشگاهی انتخاب می کنند، اما در بدو امر متوجه می شوند که انتخاب مناسبی نبوده است.

نکته قابل اهمیت دیگر این است که در دانشگاه ها تمرکز چندانی بر روی تقویت مهارت های عمومی صورت نمی گیرد. این مورد را در ادامه بیان می کنیم.

 

 

 

تمرکز بر روی مهارت های تخصصی زبان در دانشگاه ها

دانشگاه ها با هدف تمرکز بر روی مهارت های تخصصی فعالیت می کنند، بدین معنا که شما در دانشگاه زبان انگلیسی به فعالیت هایی همچون ترجمه متون تخصصی، آشنایی با ادبیات زبان انگلیسی و مواردی از این قبیل خواهید پرداخت.

در دانشگاه شیوه تقویت مکالمه و یا لیسنینگ را به شما آموزش نمی دهند و بنا را بر این قرار می دهند که شما در بدو ورود به دانشگاه تمامی این مهارت ها را به دست آورده اید و اکنون برای یادگیری دروس تخصصی وارد دانشگاه شده اید.

گذشته از اینکه ممکن است اساتید به زبان انگلیسی با لهجه بریتش صحبت کنند و حتی دانشجویانی را که به زبان انگلیسی مسلط هستند دچار چالش نمایند.

 

 

 

آموزش زبان انگلیسی در آموزشگاه های خصوصی

اکنون که مطالب بالا را مطالعه کرده اید، بهتر است نفسی تازه کنید تا با شیوه آموزش زبان انگلیسی در آموزشگاه ها آشنا شوید.

شما زمانی که در یک آموزشگاه زبان ثبت نام می کنید با توجه به سطح توانایی خود در یک رده آموزشی خاص قرار خواهید گرفت.

این رده شامل تمامی زبان آموزانی است که تقریبا با شما هم سطح هستند و این امر تاثیر بسیار زیادی در کاهش استرس زبان آموز دارد.

ثبت نام زبان آموز در آموزشگاه زبان به معنای درخواست وی از موسسه مربوطه جهت فراگیری مهارت های ویژه زبان است.

این موسسه موظف است برای شما آزمون تعیین سطح مقرر کنند. انگلیسی حرف زدن اساتید صرفا در سطح توانایی های زبان آموزان است و به مسائل عمومی و اطلاعات عمومی می پردازد.

بنابراین دروس تخصصی را شامل نمی شود و شما با اطلاع از وقایع روز جهان می توانید در بحث های صورت گرفته شرکت کنید.

 

 

 

 

 

تمرکز بر روی مهارت های عمومی زبان در آموزشگاه ها

یک موسسه خصوصی در زمینه آموزش زبان بیشترین تمرکز خود را بر روی تقویت مهارت های عمومی قرار می دهد. مهارت گفتاری و شنیداری مهم ترین مهارت های زبان هستند که باید بیشترین ساعات آموزش را به خود اختصاص دهند. پس از آن باید به مهارت خواندن و نوشتن اشاره کرد. این دو مهارت نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند.

در آموزشگاه های زبان نیز برخی از مهارت های تخصصی همچون ترجمه متون تخصصی و یا ادبیات زبان خارجه و یا حتی مروری بر مهمترین وقایع تاریخی نیز آموزش داده می شود، اما این مهارت ها در زمینه دروس تخصصی قرار می گیرند و مانور کمتری روی آن ها اعمال می گردد.

 

 

 

 

 

اکنون انتخاب با شماست؟

حال که با کمّ و کیف آموزش زبان در دانشگاه ها و آموزشگاه ها آشنا شده اید، باید یک گزینه مطلوب را جهت تسلط بر زبان خارجه انتخاب کنید.

در این میان از ارزش مدارک تحصیل شده نیز نباید غافل شد چرا که مدارک برخی از دانشگاه ها ارزش بین المللی دارند، اما ممکن است شما برای ارائه مدرک در یک کشور دیگر نیاز به مکالمه و اثبات توانایی خود در این رشته داشته باشید.

این امر به خوبی ارزش و اهمیت یادگیری زبان در آموزشگاه های خصوصی را بیان می کند. موسسه آموزش زبان گات نیز پیشنهاد می کند حتی اگر می خواهید تحصیلات دانشگاهی را در زمینه زبان انگلیسی ادامه دهید بهتر است در کلاس های آموزش زبان نیز شرکت کنید.

در صورتی که موفق به دریافت مدرک دانشگاهی در رشته زبان شوید و در کنار آن بتوانید در یکی از آزمون های زبان خارجه همچون تافل و یا آیلتس نیز نمره مطلوب را به دست آورید، قطعا بهترین مسیر ممکن را در خصوص یادگیری زبان خارجه پیموده اید.

 

 

 

 

 

admin

View Comments

  • سلام . برای یادگیری زبان انگلیسی ،آموزش زبان در دانشگاه کفایت می کند یا اینکه برای تسلط به زبان انگلیسی باید به آموزشگاه زبان برویم و دوره یادگیری زبان بگذرانیم؟

    • سلام ودرود خدمت شما قطعا شما هرچقدر اموزش بیشتری ببنید باعث تسلط شما بر زبان انگلیسی خواهد شد

Recent Posts

آموزش گرامر زبان دانمارکی و نکات مربوط به آن

آموزش گرامر زبان دانمارکی برای زبان‌آموزان می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، اما با درک اصول پایه و…

1 ماه ago

اصطلاحات رایج زبان دانمارکی

اصطلاحات رایج زبان دانمارکی  زبان دانمارکی یکی از زبان‌های اسکاندیناوی است که در دانمارک، جزایر…

2 ماه ago

مدت زمان یادگیری زبان کره ای

مدت زمان یادگیری زبان کره ای    یادگیری زبان کره‌ای به‌خصوص برای کسانی که به…

2 ماه ago

مدت زمان یادگیری زبان دانمارکی

مدت زمان یادگیری زبان دانمارکی  یادگیری زبان دانمارکی، مانند بسیاری از زبان‌های دیگر، بسته به…

2 ماه ago

مدت زمان یادگیری زبان اسپانیایی

مدت زمان یادگیری زبان اسپانیایی  یادگیری زبان اسپانیایی به‌عنوان یکی از زبان‌های پرطرفدار جهان، به‌ویژه…

2 ماه ago

آموزش مکالمه زبان کره‌ای

زبان کره‌ای، با خط خاص خود و ساختار زبانی منحصر به فرد، یکی از زبان‌های…

2 ماه ago