زبان چینی پرگویش ترین زبان دنیا است و تقریباً یک ششم از مردم جهان با این زبان که تحت عنوان ماندارین شناخته میشود صحبت میکنند.
در دهه های قبل شاهد یک خیزش جهانی جهت یادگیری زبان چینی بوده ایم، با این حال در ایران جدیت این امر به سال های اخیر باز میگردد و گفته می شود یادگیری زبان چینی در عصر ۱۴۰۰ هجری شمسی به یکی از جدی ترین مسایل زبان آموزی در ایران نیز مبدل می گردد.
دانشگاه شهید بهشتی اولین مرکز آموزش عالی کشور بود که زبان چینی را به عنوان یکی از برنامه های درسی خود انتخاب نمود، اما امروزه این روند علاوه بر دانشگاه ها در موسسات خصوصی نیز دنبال می گردد.
حال سوال این است که علت اهمیت زبان چینی و آموزش و یادگیری آن چیست؟ این سوالی است که در ادامه به پاسخ آن خواهیم پرداخت.
حکومت ایران در دوران تحریم بیشترین میزان روابط تجاری و اقتصادی را با دولت چین داشته است. امروزه بسیاری از صنایع فولاد، پتروشیمی، شیلات، آلومینیوم و راهسازی با قراردادهای متعدد که با دولت چین امضا شده است راه اندازی و توسعه یافته اند.
پس جای تعجب ندارد اگر بگوییم بسیاری از روابط تجاری و اقتصادی ایران با دولت قدرتمند چین نیازمند آموزش زبان ماندارین خواهد بود.
گفته می شود این روابط در عصر ۱۴۰۰ هجری شمسی به شدت اوج گرفته و افرادی که پیش از این مبادرت به یادگیری و آموزش زبان چینی کرده اند موقعیت های شغلی و اقتصادی مناسبی را در دوره های بعد به دست خواهند آورد.
همه ما می دانیم که زبان انگلیسی به عنوان یک زبان بین المللی رتبه نخست در میان دیگر زبان های جهان را دارد. شاید تصور کنید تسلط بر این زبان برای سیر و سیاحت و جهانگردی کافی است، ولی باید بدانید که نقاط بسیار زیادی از جهان وجود دارند که با گویش ماندارین چینی صحبت کرده و هیچگونه تسلطی بر زبان انگلیسی ندارند.
کشور سنگاپور از جمله مهم ترین کشورهایی است که بسیاری از ایرانیان جهت مسافرت های کاری، تحصیلی و گذراندن ایام تعطیل به آنجا رفته و به دلیل عدم تسلط بر زبان چینی با مشکلات متعددی در این کشور به دلیل عدم توانایی در برقراری ارتباط با مردم این کشور رو به رو می شوند.
در سال های اخیر بسیاری از اساتید موفق جهانی و همچنین روسای جمهور در کشورهای صنعتی همچون ایالات متحده امریکا تاکید کرده اند که آموزش زبان چینی باید در زمره مهم ترین اهداف زبان آموزی در سطح جهان قرار گیرد.
این مهم در چند سال اخیر توسط مسئولین ایران نیز مطرح شده و شرایط مناسبی جهت آموزش این زبان در آموزشگاه ربان چینی در تهران فراهم شده است.
کشور چین سرمایه گذاری بسیار زیادی در خصوص تبدیل نمودن زبان ماندارین به زبان دوم جهان انجام داده و به نظر می رسد طی چند سال آینده به اهداف بزرگی در این زمینه دست یابد.
دانشگاه آکسفورد انگلستان از جمله معتبرترین و مهم ترین مراکز آموزشی جهان است که با جدیت تمام آموزش زبان چینی را برای تمامی کشورها الزامی می داند.
گفته می شود در چند سال آینده اقتصاد چین به عنوان قدرتمندترین اقتصاد جهانی شناخته می شود و به مهم ترین مرکز تجارت و اقتصاد بین المللی مبدل می گردد.
چین با ارائه محصولات ارزان قیمت جای خود را در بازارهای جهانی پیدا نموده و به یک اقتصاد قدرتمند در کشورهای جهان سوم و برخی از کشورهای غربی تبدیل شده است.
امروزه اغلب شرکت های صنعتی در کشورهای اروپایی همچون ایتالیا، آلمان، هلند و فرانسه شرکت های متعددی جهت مونتاژ برخی از محصولات خود در کشور چین احداث نموده و از این کشور به عنوان یک واسطه جهت افزایش فروش تولیدات خود بهره می گیرند.
این امر موجب شده است راهنما و کاتالوگ بسیاری از تولیدات صادراتی از کشور چین صرفاً به زبان چینی تهیه شده و به دیگر کشورهای جهان ارسال گردد. همین موضوع خود روشن ترین دلیل ممکن جهت لزوم آموزش زبان چینی در عرصه اقتصاد را نمایان می سازد.
شما می توانید با یادگیری زبان چینی به عنوان مترجم این زبان در بسیاری از شرکت های وابسته به کشور چین فعالیت کنید.
در صورتی که به یک زبان خارجی دیگر نیز مسلط باشید می توانید به عنوان یک مترجم بین المللی در میان شرکت های مختلف مشغول به فعالیت شوید.
مترجمی زبان چینی از جمله فعالیت های اقتصادی مناسب و پردرآمد در سطح جهان است، چرا که آموزش زبان چینی گام های اولیه پیشرفت خود در سطح بینالمللی را برداشته و همچنان نیاز به سرمایهگذاری و اطلاع رسانی در این زمینه دارد.
بنابراین بهتر است فرصت را غنیمت شمرده و در زمره اولین افرادی باشید که با کیفیت بسیار بالا به این زبان مسلط می شوند.
اگر به تاریخ و تاریخ شناسی علاقه دارید و مایلید اطلاعات دقیق علمی و تاریخی در کتب موجود را به دست آورید، باید به زبان کشور مقصد مسلط باشید چرا که با دشواری کمتری می توانید صحت و یا عدم صحت اطلاعات موجود را بررسی کنید.
کشور چین یکی از کهن ترین اقوام جهان بوده و تاریخ پر فراز و نشیبی دارد. در صورت علاقه به فراگیری تاریخ و فرهنگ بومی این مردم ناگزیر به فراگیری زبان چینی هستید.
ناگفته نماند که علاقه به فراگیری تاریخ و فرهنگ زبان چینی و به تبع آن فراگیری زبان ماندارین شرایط شغلی مناسبی را برای شما در سطح جهان فراهم می کند.
اغلب زبان های خارجه همچون زبان انگلیسی در زمان یادگیری تنها بخش محدودی از حافظه و مغز انسان را درگیر می کنند، اما زبان چینی تمامی بخش های موجود در ذهن را درگیر کرده و باعث افزایش حافظه بلند مدت و حافظه تصویری در فرد می شود.
شاید تعجب کنید که چرا یادگیری زبان چینی منجر به تقویت حافظه بصری می گردد؟ نگارش حروف و اصطلاحات چینی از ظرافت خاصی برخوردار بوده و شباهت بسیار زیاد آن ها به یکدیگر ذهن را به کنکاش و دقت بیشتر به جزییات موجود وادار می سازد. این امر منجر به تقویت حافظه بصری شده و مزایای زیادی را برای فرد در آینده به دنبال خواهد داشت.
آموزش گرامر زبان دانمارکی برای زبانآموزان میتواند چالشبرانگیز باشد، اما با درک اصول پایه و…
اصطلاحات رایج زبان دانمارکی زبان دانمارکی یکی از زبانهای اسکاندیناوی است که در دانمارک، جزایر…
مدت زمان یادگیری زبان کره ای یادگیری زبان کرهای بهخصوص برای کسانی که به…
مدت زمان یادگیری زبان دانمارکی یادگیری زبان دانمارکی، مانند بسیاری از زبانهای دیگر، بسته به…
مدت زمان یادگیری زبان اسپانیایی یادگیری زبان اسپانیایی بهعنوان یکی از زبانهای پرطرفدار جهان، بهویژه…
زبان کرهای، با خط خاص خود و ساختار زبانی منحصر به فرد، یکی از زبانهای…