هر آنچه که در مورد lELTS باید بدانید

آیلتس به عنوان یکی از معتبرترین مدارک زبان انگلیسی که مورد تایید ۱۳۵ کشور جهان است مهم ترین رمز موفقیت شما برای کسب شرایط مهاجرت، تحصیل و اشتغال در کشورهای انگلیسی زبان خواهد بود. هم اکنون بسیاری از موسسات دولتی، آموزشی، شغلی و تجارت بین المللی پذیرای این مدرک بوده و آن را به عنوان یکی از مهم‌ ترین شرایط ورود شما به موسسه و یا سازمان خود می ‌دانند.

 

 

 

 

از جمله موسساتی که مدرک آیلتس برای عضویت و ثبت نام شما در آن ها الزامی است می توان به دانشگاه ها، مدارس، کالج ها، موسسات صنعتی و حرفه ای، دفاتر دولتی و سازمان های مهاجرتی که به صورت بین المللی فعالیت دارند اشاره کرد؛ چرا که کارکنان و کارآموزان خود را از تمامی نقاط جهان مورد پذیرش قرار می دهند. در این مقاله اطلاعات جامعی در خصوص ابعاد مختلف چگونگی دریافت مدرک آیلتس را به شما ارائه می دهیم.

 

آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی

 

اولین گام ممکن برای دستیابی به مدرک آیلتس مراجعه به آموزشگاه های برگزار کننده این آزمون است. در آنجا از شما آزمون تعیین سطح آیلتس گرفته می شود. اغلب آموزشگاه های برگزار کننده دوره های آیلتس ابتدا از شما آزمون مقدماتی تعیین سطح گرفته و سپس با توجه به سطح مورد نظر، مرحله بعد را برای شما مشخص می کنند.

 

 

 

اگر مهارت شما در زبان انگلیسی فراتر از دوره پایه و مقدماتی باشد شما را وارد مرحله تکنیکال آیلتس کرده و مهارت های مورد نیاز این آزمون را به شما یاد می دهند، در غیر این صورت باید دوره پایه را بگذرانید و پس از کسب نمره قبولی در پایان دوره مقدماتی، وارد مرحله پیشرفته شوید. در پایان مرحله تکنیکال و یا همان مرحله پیشرفته، آزمون شبیه سازی شده از آزمون آیلتس در محیط آموزشگاه مورد نظر از شما گرفته می شود که آزمون ماک نام دارد.

 

محل برگزاری آزمون آیلتس

 

زمانی که مراحل مقدماتی تکنیکال و آزمون ماک را پشت سر می گذارید باید در یک آزمون واقعی تحت عنوان آزمون آیلتس شرکت کنید. این آزمون هم اکنون زیر نظر دانشگاه کمبریج انگلستان، شورای فرهنگی بریتانیا و موسسه lDP استرالیا برگزار می شود. 

موسسه lDP  استرالیا برگزار کننده این آزمون در ایران است. این موسسه ۵۰ کشور جهان به همراه ۲۰۰ مکان برگزاری آزمون آیلتس را معرفی نموده و در طول یک سال، ۴۸ تاریخ مشخص جهت برگزاری این آزمون را ارئه می دهد. 

سازمان سنجش و آموزش کشور این آزمون را در شهرهای مختلف و در موسسات علمی و آموزشی متعددی برگزار می کند. هزینه این آزمون همه ساله توسط سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام شده و از متقاضیان اخذ می گردد. شما می توانید با مراجعه به وب سایت رسمی آزمون آیلتس و یا وب سایت رسمی سازمان سنجش و آموزش کشور، محل برگزاری این آزمون در شهر محل سکونت خود را پیدا کنید.

 

انواع آزمون آیلتس را بشناسید

 

آزمون آیلتس به دو نوع آزمون آکادمیک و جنرال یا عمومی تقسیم می‌شود. شما باید با توجه به هدف خود از فراگیری زبان انگلیسی نوع آزمون را مشخص نموده و در یک آزمون مناسب شرکت کنید. آزمون های عمومی و آکادمیک از حیث ساختار سوالات و تفکیک داوطلبان با یکدیگر متفاوت هستند اما از نظر اعتبار مدرک و مدت زمان اعتبار آن تفاوتی با یکدیگر ندارند.

آزمون جنرال آیلتس ویژه افرادی است که قصد مهاجرت دائم و اقامت در کشورهای انگلیسی زبان همچون استرالیا، کانادا، نیوزلند، بریتانیا و ایالات متحده را دارند اما افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی داشته و میخواهند در مقاطع ارشد و بالاتر از آن تحصیل کنند باید در آزمون آکادمیک شرکت نمایند.

 

ساختار سوالات و سیستم نمره دهی در آزمون آیلتس

 

مهارت شنیداری و صحبت کردن در آزمون آکادمیک و جنرال یکسان است اما سوالات مربوط به بخش مهارت های خواندن و نوشتن با یکدیگر متفاوت اند. مهارت خواندن و نوشتن در آزمون جنرال به موضوعات متنوعی در زندگی روزمره می پردازد اما این دو مهارت در آزمون آکادمیک محدودتر بوده و شامل متون علمی و دانشگاهی می گردد.

نمره دهی در هر بخش از مهارت های ذکر شده به صورت جداگانه انجام می شود و میانگین کلی نمرات اخذ شده، نمره زبان آموز در زبان آیلتس را مشخص می کند. برای دریافت مدرک آکادمیک آیلتس نباید نمره شما در هیچ کدام از مهارت های مورد نظر کمتر از هفت باشد اما برای آزمون جنرال، کسب نمره شش در هر کدام از مهارت های مورد نظر کفایت می کند.

 

جزئیات مهارتهای زبان در آزمون آیلتس

 

  • در بخش ریدینگ و مهارت خواندن، ۲۰۰۰ الی ۲۷۰۰ کلمه به داوطلب داده می‌شود و وی باید در یک زمان ۶۰ دقیقه ای به سوالات مورد نظر پاسخ دهد.
  • بخش رایتینگ شامل یک انشای ۱۵۰ کلمه ای در بخش اول و یک انشای ۲۵۰ کلمه ای دیگر در بخش دوم است.
  • بخش اسپیکینگ به صورت مصاحبه ای بوده و مشمول یک زمان ۱۱ الی ۱۴ دقیقه ای می شود. در این بخش سوالاتی از فرد پرسیده شده و او باید با کیفیت بسیار بالا و به زبان انگلیسی به سوالات مورد نظر پاسخ دهد.
  • بخش لیسنینگ یا همان مهارت شنیداری به چهار بخش تقسیم می شود و هر بخش شامل ۱۰ سوال است. برای هر کدام از این بخش ها یک زمان ۳۰ دقیقه ای در نظر گرفته می شود.

 

 

غیبت در جلسه آزمون آیلتس

 

از آنجا که آزمون آیلتس در طول سال و در دورهای متعددی برگزار می شود در خصوص از دست رفتن فرصت یک آزمون مشکل چندانی پیش نمی آید، اما باید گفت هزینه ای که برای ثبت نام و شرکت در این آزمون اخذ شده است قابل عودت و بازگشت نبوده و شما برای شرکت دوباره در آزمون آیلتس، باید هزینه آزمون را مجددا پرداخت کنید. 

با توجه به اینکه هزینه شرکت در این آزمون بسیار بالا بوده و در صورت ثبت نام، یک فرصت طلایی را برای شما رقم می زند پیشنهاد می کنیم پس از مشخص کردن یک برنامه ریزی دقیق مبادرت به ثبت نام کنید.

 

 

موسسه زبان گات به عنوان یکی از برترین موسسات آموزش زبان در سطح کشور، سیستم مشاوره رایگان در خصوص آزمون و مدرک آیلتس را برای شما فراهم نموده است. شما می توانید با شماره تلفن های درج شده در این صفحه تماس گرفته و سوالات خود را در خصوص شرایط شرکت در آزمون آیتلس و همچنین شرکت در کلاس های آموزش زبان انگلیسی را با کارشناسان این مجموعه در میان گذارید.

admin

View Comments

Recent Posts

آموزش گرامر زبان دانمارکی و نکات مربوط به آن

آموزش گرامر زبان دانمارکی برای زبان‌آموزان می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، اما با درک اصول پایه و…

1 ماه ago

اصطلاحات رایج زبان دانمارکی

اصطلاحات رایج زبان دانمارکی  زبان دانمارکی یکی از زبان‌های اسکاندیناوی است که در دانمارک، جزایر…

2 ماه ago

مدت زمان یادگیری زبان کره ای

مدت زمان یادگیری زبان کره ای    یادگیری زبان کره‌ای به‌خصوص برای کسانی که به…

2 ماه ago

مدت زمان یادگیری زبان دانمارکی

مدت زمان یادگیری زبان دانمارکی  یادگیری زبان دانمارکی، مانند بسیاری از زبان‌های دیگر، بسته به…

2 ماه ago

مدت زمان یادگیری زبان اسپانیایی

مدت زمان یادگیری زبان اسپانیایی  یادگیری زبان اسپانیایی به‌عنوان یکی از زبان‌های پرطرفدار جهان، به‌ویژه…

2 ماه ago

آموزش مکالمه زبان کره‌ای

زبان کره‌ای، با خط خاص خود و ساختار زبانی منحصر به فرد، یکی از زبان‌های…

2 ماه ago