تابعیت دوگانه یعنی فرد دارای دو ملیت است و این به وضعیت قانون بر می گردد. طی آن می توانید زندگی بین المللی داشته باشید و به بسیاری از کشور ها بدون ویزا سفر کنید. در ادامه بیشتر با آن آشنا می شویم.
وقتی از تابعیت دوگانه می شنویم، ناخداگاه شخصی در ذهنمان می آید که دو یا چند تابعیت دارد. به این صورت که وقتی فرد تابع یک کشور است، یک یا چند کشور دیگر هم او را به عنوان تابع خود می دانند. با وجود تابعیت مضاعف فرد دارای دو گذرنامه است و شهروند دو کشور به حساب می آید. کشور های مختلف عقاید متفاوتی نسبت به تابعیت دوگانه دارند. برخی بر این باورند که این موضوع درست نیست و برخی دیگر آن را مجاز می دانند.
همانطور که می دانید برخی از کشور ها مشکلی با تابعیت مضاعف ندارند و آن را مجاز در نظر می گیرند. از جمله این کشور ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
داشتن تابعیت دوگانه مزایای مختلفی دارد. یکی از این مزایا سفر های بین المللی است. اینکه فرد پاسپورتی دارد که می تواند به کشور های مختلف بدون ویزا سفر کند از مزایای اصلی تابعیت مضاعف می باشد. برای مثال اگر فردی از آمریکا قصد سفر به ایران را داشته باشد، باید حتما ویزا داشته باشد. اما افرادی که تابعیت دوگانه ایران آمریکا را دارند می توانند برای سفر به ایران از پاسپورت ایرانی خود استفاده کنند و دیگر نیازی به ویزا نیست.
اگر فردی تابعیت دوگانه کشور خود و یکی از کشور های اروپایی را داشته باشد، می تواند به همه ی ۲۸ کشور اروپایی بدون داشتن ویزا سفر کند. یکی دیگر از مزایای تابعیت مضاعف دسترسی آسان به سفارت خانه هاست. از آنجایی که روابط کشور ها دوستانه نیست، شما می توانید توسط پاسپورت دوم خود به راحتی به سفارت خانه ها و کنسول گری ها دسترسی پیدا کنید.
کشور های مختلف قوانین مربوط به خود را دارند. قبل از هر اقدامی نسبت به قوانین کشور ها آگاهی داشته باشید. شما از طریق روش های متفاوتی می توانید برای اخذ پاسپورت کشور های مختلف و تابعیت دوگانه اقدام کنید. قوانین برخی از کشور ها تعیین می کند که فرد باید برای مدتی در کشور مقصد اقامت داشته باشد. برخی هم سرمایه گذاری و اقامت را از جمله موارد مهم برای ارائه پاسپورت می دانند.
از آنجایی که فرد سرمایه گذار می تواند به همراه خانواده خود به کشور مقصد برود و اقامت داشته باشند، می توان گفت که روش مناسبی برای اخذ پاسپورت می باشد. همچنین برخی از شهروندانی که سرمایه گذاری کرده اند از پرداخت مالیات معاف شده اند.
یکی دیگر از راه های اخذ تابعیت مضاعف، ازدواج با یک خارجی می باشد که پس از گذشت مدتی و با توجه به همه ی شرایط فرد می تواند تابعیت کشور همسر خود را داشته باشد.
آموزش گرامر زبان دانمارکی برای زبانآموزان میتواند چالشبرانگیز باشد، اما با درک اصول پایه و…
اصطلاحات رایج زبان دانمارکی زبان دانمارکی یکی از زبانهای اسکاندیناوی است که در دانمارک، جزایر…
مدت زمان یادگیری زبان کره ای یادگیری زبان کرهای بهخصوص برای کسانی که به…
مدت زمان یادگیری زبان دانمارکی یادگیری زبان دانمارکی، مانند بسیاری از زبانهای دیگر، بسته به…
مدت زمان یادگیری زبان اسپانیایی یادگیری زبان اسپانیایی بهعنوان یکی از زبانهای پرطرفدار جهان، بهویژه…
زبان کرهای، با خط خاص خود و ساختار زبانی منحصر به فرد، یکی از زبانهای…